Virtueel Kennis Centrum

Voor wie?

Studenten die inschrijven voor een postgraduaat, webinar,  masterclass of coaching ontvangen een persoonlijke login voor het "BIAAT VKC". Deze login is 1 jaar geldig en geeft toegang tot de hoorcolleges, ondersteunende literatuur, oefeningen, video's en demonstraties waarvoor je hebt ingeschreven.

Wat is het "BIAAT VKC"?


Sinds september 2014 startte we bij het BIAAT met het  BIaat Virtueel KennisCentrum of "BIAAT VKC"?
Het Virtueel KennisCentrum: (VKC) bestaat uit verschillende leerplatformen zoals:

  • "My AAI University"- een leerplatform waar studenten van de Postgraduaten en Masterclasses op eigen tempo les kunnen volgen. Op dit platform bevinden zich de hoorcolleges, literatuur, oefeningen en videofragmenten voor observatieoefeningen. 
  • "My AAI Webinar"-  een webinar is een samenvoeging van de woorden "Web" en "Seminar". Een webinar is een digitale lezing waarbij er enkel een online publiek aanwezig is. Je kan de digitale lezingen op eigen tempo volgen. 
  • "My AAI Webklas" - interactieve leerplatformen waar studenten van de Postgraduaten of Masterclasses een eigen webmap hebben om oefeningen, opdrachten of vragen in te posten en te bespreken met docenten en medestudenten
  • Individuele life coaching van studenten (Masterclass, postgraduaat) gebeurt op afspraak via Skype, WhatsApp en Teams  
  • "My AAI Methodicotheek" - dit digitale platform herbergt een gedeelte van de methodieken die aanwezig is op onze thuisbasis in Assenede. Op die manier kunnen studenten vlot toegang krijgen tot wat er juist in die methodiekendozen zit en hoe deze methodieken  nuttig zijn voor hun project, ook al zitten ze niet direct in de buurt. 
  • "My AAI Video" - een interactief platform waarop studenten en docenten examens, presentaties maar ook videomateriaal van IAD-sessies en observaties van dierengedrag kunnen delen met elkaar 
  • Nieuwtjes, IAD-weetjes, vacatures edm. wisselen we tegenwoordig uit via onze BIAAT WhatsApp groep

Voordelen e-learning


Dankzij een digitaal platform krijg je een flexibel leersysteeem waarop iedereen zich kan bijscholen, zonder daarom compromissen te moeten maken tussen studie, vrienden en gezin. Een ideale leersituatie waarbij er geen tijd verloren gaat aan verplaatsingen, files, vertragingen met het openbaar vervoer of de druk dat je op een vast tijdstip in een klaslokaal aanwezig moet zijn.

Wanneer kan ik les volgen op het VKC?


Het BIAAT VKC is open 24/24 - 7/7. Je kan lezingen volgen wanneer het jou past. 

Bovendien kan je alle lezingen zo vaak beluisteren als je wil. je kan ook pauzeren in het midden van een lezing of ze vooruit- en achteruitspoelen hetgeen je uiteraard met kan met een gewone docent.


Wilje zelf zien of werken met het BIAAT VKC iets voor jou is, vraag dan een gratis demo aan via ons contactformulier  

Interesse? Wil je meer weten? 

Vraag een vrijblijvend online demo van het BIAAT VKC aan....