ONLINE
Webinar 4 - "Omgevingsverrijking bij boerderijdieren. Theorie en Praktijk"

Auteur van deze webinar: L. Meers en S. Normando, hebben een jarenlange ervaring in wetenschappelijk onderzoek naar het welzijn van dieren in o.a. interventies met assistentie van dieren en het inzetten en vormgeven van omgevingsverrijking.

Samenvatting: deze webinar werd de voorbije 15 jaren gepresenteerd door L. Meers en S. Normando tijdens diverse lezingen onder andere aan hogescholen en universiteiten in het binnen- en buitenland. De lezing werd het laatst op 8 februari 2018 gepresenteerd door M. Mercier en K. De Smet tijdens de netwerkdag van "Boer op Toer". Deze webinar gaat over het opzetten van omgevingsverrijking tijdens interventies met assistentie van dieren. Topics die in deze webinar aan bod komen:
Niveau van de webinar
Wat heb je nodig om deze webinar te bekijken?
Wat moet je doen om toegang te krijgen tot deze webinar?
Hoe kan je een webinar starten?
Prijs van de webinar – 54 € – Deze prijs omvat toegang tot een webinar –van 90 minuten–– en een aanwezigheidscertificaat dat je achteraf via email zal ontvangen.
Goed om te weten – indien je inschrijft voor één van onze webinars dan DONEER JE aan het SOCIAAL PROJECTFONDS dat IAD programma's steunt. Meer informatie over dit fonds kan je vinden via de volgende link www.activiteitenmetdieren.be

"My AAI Webinar" webplatform wordt ondersteund door Concentration Technologies (Genk, België)